AIK zatvara dio tribina na utakmici protiv Želje

Poznat i tačan termin susreta

AIK zatvara dio tribina na utakmici protiv Želje

Švedski velikan AIK iz Štokholma je putem zvanične stranice informisao svoje navijače o terminu revanš utakmice 2. pretkola Evropske lige protiv Željezničara, kao i o još nekim pojedinostima vezanim za meč koji se igra 20. jula.

Revanš meč AIK-a i Željezničara počet će u 19 sati, a igrat će se na stadionu Friends Arena. Riječ je o izuzetno modernom stadionu koji ima kapacitet 54.329 sjedećih mjesta, ali je jasno da neće biti pun.

Iz AIK-a su poručili da će određeni dijelovi tribina biti zatvoreni za ovu utakmicu, te informisali navijače sa godišnjim ulaznicama za te sektore da će bez problema moći zauzeti neko drugo mjesto na stadionu.

Ulaznice za ovu utakmicu su već u prodaji, a prethodno su navijači AIK-a mogli izvršiti rezervaciju istih putem web stranice kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Švedski klub još uvijek nije objavio tačan broj ulaznica koje je pustio u prodaju kao ni to koliko će karata dobiti navijači Željezničara, koji će sigurno biti u velikom broju na Friends Areni.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi