Ajax provocirao United, klub iz Manchestera brzo odgovorio
Foto: EPA

Pred veliko finale Lige Evrope

Ajax provocirao United, klub iz Manchestera brzo odgovorio

Ajax i Manchester United će, u srijedu, odmjeriti snage u finalu Lige Evrope, a obje ekipe osim trofeja žele pobjedom osigurati i učešće u grupnoj fazi Lige prvaka naredne sezone.

Titula pobjednika Lige Evrope je jedini trofej koji nedostaje Manchester Unitedu u bogatoj historiji ovog kluba, a iz Ajaxa su iskoristili ovu činjenicu kako bi malo "bocnuli" ekipu sa kojom će se susresti u finalu ovog takmičenja.

"Pozdrav Manchester United, čuli smo da vam nešto nedostaje u vašim vitrinama! A mi ćemo se potruditi da tako i ostane", napisali su iz holandskog kluba na zvaničnom Twitter profilu.

Naravno, ni u Unitedu nisu željeli prešutjeti pa su poručili:

"Naše vitrine su već poprilično pune, ali ne brinite - uvijek možemo napraviti malo mjesta."

"Saznat ćemo u srijedu - vidimo se u Stockholmu!", dodali su za kraj ovog Twitter "prepucavanja" iz Ajaxa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale Lige Evrope se igra ove srijede na Friends Areni u Stockholmu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi