Akcija u Torinu: Vratite dres Leonarda Bonuccija
Foto: EPA

Nakon što je otišao u redove velikog rivala

Akcija u Torinu: Vratite dres Leonarda Bonuccija

M. Šljivak

Iskusni defanzivac Leonardo Bonucci (30) postao je danas službeno novi igrač Milana.

U redove Rossonera ovaj 30-godišnji štoper dolazi iz redova velikog rivala Juventusa, a ovaj transfer je u Italiji izazvao mnogo prašine.

Od junaka Bonucci je preko noći postao omražena ličnost u Torinu, a rukovodstvo Stare dame je odlučilo da ime svog bivšeg igrača zauvijek prekriži.

Svi oni koji su imali dres ovog fudbalera, mogu potpuno besplatno da ga vrate u fan shopu kluba, a zauzvrat će dobiti dres nekog drugog fudbalera, po vlastitom izboru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bonucci je sedam godina nosio dres Juventa. Iako je bio stub odbrane, izdaja ga je koštala i on sigurno u Torinu više nikada neće imati toplu dobrodošlicu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi