Akinfeev: Osjećam se dobro, hvala svima na podršci

Obratio se nakon incidenta

Akinfeev: Osjećam se dobro, hvala svima na podršci

Golman ruske reprezentacije Igor Akinfeev obratio se javnosti dan nakon što je pogođen bakljom u susretu sa Crnom Gorom.

"Osjećam se dobro i želim se zahvaliti svima koji su brinuli o meni i pružili mi podršku. Nažalost, i ove stvari se dešavaju u fudbalu. Nadam se da se slični incidenti više neće ponavljati ni u Crnoj Gori niti bilo gdje u svijetu", rekao je Akinfeev za zvaničnu stranicu Fudbalskog saveza Rusije.

Akinfeev je već u prvoj minuti susreta sa Crnogorcima u Podgorici pogođen bakljom u glavu, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.