"Ako budemo igrali kako znamo obradovat ćemo navijače"

Daniele De Rossi uoči utakmice sa Bayernom

"Ako budemo igrali kako znamo obradovat ćemo navijače"

Rimska Vučica večeras će u okviru trećeg kola Lige prvaka na svom terenu dočekati minhenski Bayern. 

Daniele De Rossi vjeruje kako njegova ekipa može odigrati dobar susret protiv Bavaraca, ukoliko bude na svom nivou. De Rossi ističe kako se Vučica neće braniti na svom terenu. 

"Ako budemo igrali kako Roma zna, ako damo sve od sebe i budemo hrabri, onda ćemo navijače Rome učinit ponosni. Čak i remi bi bio dobar rezultat, ali nećemo se povući i igrati kao mali tim, pred cijelim svijetom i pred našim navijačima," kaže De Rossi i dodaje: 

"Proveo sam 30 godina navijajući za ovaj tim i sada vjerovatno prolazim kroz najbolje dane sa ovom ekipom," kaže De Rossi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.