Ako Coutinho ode Klopp ima spremnu zamjenu?
Foto: EPA

Lorenzo Insigne prva opcija za Liverpool

Ako Coutinho ode Klopp ima spremnu zamjenu?

Uprkos snažnom otporu Liverpoola da proda svog sjajnog veznjaka Coutinha Barceloni, čini se da se u taboru ovog kluba pripremaju i za njegov eventualni odlazak s Anfielda.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je već krenuo u potragu za mogućom zamjenom za Coutinha, pa ako Brazilac uistinu napusti Anfield, njemački stručnjak u svojoj ekipi želi vidjeti fudbalera Napolija, Lorenza Insignea, prenosi The Mirror.

Insigne je prva Kloppova opcija u slučaju Coutinhovog odlaska, a Liverpool bi za njegov transfer mogao izdvojiti oko 60 miliona funti, ali je vrlo vjerovatno da bi Redsi mogli naići na jak otpor Napolitanaca prilikom realizacije Insigneovog transfera.

Napoli je poznat kao ekipa koja teško prodaje svoje najbolje igrače, pa je ovaj klub tokom godina uspio zadržati Koulibalyja i Hamšika, fudbalera za koje je bilo zainteresovano nekoliko velikih evropskih klubova, dok su Higuain i Cavani napustili San Paola tek nakon što su isplaćene astronomske naknade.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi