Ako De Gea ode...

Lloris bi trebao biti alternativa

Ako De Gea ode...

E. Škorić

Saga oko budućnosti Davida De Gee ne prestaje. 

De Gea i Manchester United razgovaraju o novom ugovoru, a u međuvremenu u Real Madridu rade sve da dovedu sjajnig španskog golmana.

Na Old Traffordu su u strahu da neće izgubiti De Geu, pa u međuvremenu razmišljaju o mogućim alternativama.

Ukoliko se doista dogodi da De Gea ode u Real, a još uvijek se govori o velikom transferu koji bi uključio i Garetha Balea, United bi krenuo po Huga Llorisa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski reprezentativac je trenutno čuvar mreže Tottenhama i Spursi ga neće tako lako prepustiti Unitedu.

Lloris je nedavno produžio ugovor sa Tottenhamom i da bi napustio White Hart Lane, klub koji ga želi morat će da plati dobro obeštećenje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije