Ako dovođenje Aubameyanga propadne, Milan se okreće Džeki

Pišu italijanski mediji

Ako dovođenje Aubameyanga propadne, Milan se okreće Džeki

Novi kineski vlasnici, koji su nedavno preuzeli ovaj klub, imaju velike planove za ovo ljeto.

Ako je suditi prema italijanskim medijima, Milan želi ovog ljeta na San Siro dovesti nekoliko veoma kvalitetnih igrača, a novac se očito neće štedjeti. 

Obzirom da ova ekipa posljednjih godina nije ni sjena onog Milana od prije 10-ak godina, novi vlasnici imat će pune ruke posla. Oni prije svega žele pojačati napad, a prva želja je napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang.

Aubameyang je svojevremeno igrao za Milan, ali je veoma mlad napustio San Siro. On je i ove sezone prvi strijelac Bundeslige sa 26 golova pa ga mnoge ekipe na ljeto žele vidjeti u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko Milan ne uspije dobiti bitku sa ostalim timovima oko Gabonca, onda će se okrenuti Edinu Džeki, prenose italijanski mediji. Džeko je također prvi strijelac lige u kojoj igra, a sigurno da bi, obzirom na godine, bio mnogo jeftiniji od Aubameyanga.

Džeko se i ranije dovodio u vezu sa Milanom, a vidjet ćemo da li će baš ovog ljeta obući dres ekipe sa San Sira.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije