Ako Neymar ode, Barca ima samo jednu zamjenu

Dovest će Mbappea

Ako Neymar ode, Barca ima samo jednu zamjenu

Koliko god nemoguće zvučalo, Barcelona bi ovog ljeta mogla ostati bez krilnog napadača iz Brazila, Neymara.

Za njegove usluge interesuje se ekipa PSG-a koja je navodno spremna ponuditi preko 200 miliona eura Barceloni za ovog napadača. 

Ipak, Katalonci su spremni čak i za taj scenrio, a zamjenu za Neymara pronašli bi u napadaču Monaca, Kylianu Mbappeu. Mbappe ima samo 18 godina i sigurno da bi mogao biti dostojna zamjena za jednog od najboljih igrača na svijetu, a Barceloni bi i poslije te kupovine ostalo mnogo novca od transfera Neymara.

Engleski Daily Mail prenosi da bi Katalonci u tom slučaju htjeli da iz pravca PSG-a prema Camp Nou stadionu krene i Verratti za kojeg bi također morali ponuditi veliku sumu novca, ali bi stvorili jedan sasvim novi tim. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nama ostaje samo da čekamo konačni rasplet situacije...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti