Ako Sergej sada ne dobije Muslinov poziv, neće nikada

Briljirao pred selektorom Srbije

Ako Sergej sada ne dobije Muslinov poziv, neće nikada

Italijanska i evropska javnost je u pravom čudu što Sergej Milinković-Savić ne dobija pozive Slavoljuba Muslina u A reprezentaciju Srbije.

Iako ovaj mladi fudbaler važi za jednog od najboljih veznjaka Serije A, koja odavno nije bila jača, još uvijek nema mjesta u reprezentaciji svoje zemlje. Međutim, sudeći po večerašnjim dešavanjima, to bi se lako moglo promijeniti.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin odlučio je doputovati u Francusku na meč Nice i Lazija kako bi uživo gledao Sergeja, kojem je to očigledno bio dodatni motiv da pred njim pokaže šta zna.

Lazio je slavio sa 3:1, a Sergej Milinković-Savić je u pobjedi Nebeskoplavih učestvovao sa dva gola i jednom asistencijom, te je proglašen igračem utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Milinković-Savić je prvi gol postigao u 65., a drugi u 89. minuti i zaista bi bilo čudo kada ga Muslin ne bi pozvao na naredno reprezentativno okupljanje. Pritisak srbijanske javnosti je sve veći, a i objektivno - SMS definitivno ima mjesta i u jačim reprezentacijama od Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi