"Ako Totti želi igrati naredne godine tako će i biti"

Luciano Spalletti kratko i jasno

"Ako Totti želi igrati naredne godine tako će i biti"

E. Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, još uvijek nije odlučio da li će na kraju sezone produžiti ugovor ili će okačiti kopačke o klin.

Totti je prošlog ljeta potpisao novi jednogodišnji ugovor s Romom iako se špekulisalo da će u penziju. Međutim, ove sezone legenda Vučice igra dosta manje, ali postoji velika mogućnost da ćemo ga na fudbalskoj sceni gledati i naredne sezone.

Trener Rome, Luciano Spalletti, izjavio je da će 40-godišnjem Tottiju biti ponuđen novi ugovor, te da je sve do njega da li on želi igrati i naredne sezone. Iako i Spallettiju ističe ugovor na kraju sezone on je poručio da je Totti na prvom mjestu.

"Ovako stvari stoje, ako Totti bude želio igrati naredne sezone tako će i biti. On još uvijek nije odlučio, a šta će se desiti saznat ćemo tek na ljeto. Ne treba stvarati pritisak zbog toga, Totti će jednog dana morati u penziju, ali nadam se ne ovog ljeta", rekao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, trener Rome poručio je da će on produžiti svoj ugovor ukoliko Roma izbori direktan plasman u Ligu prvaka, ali ako završe na petoj poziciji bit će primoran da na kraju sezone napusti Olimpico.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti