Al-Khelaifi: Nisam u Milanu zbog Thiaga Silve

Što će PSG-ov predsjednik u Milanu?

Al-Khelaifi: Nisam u Milanu zbog Thiaga Silve

E. Škorić

Predsjednik francuskog prvoligaša PSG-a, Nasser Al-Khelaifi, izjavio je kako u Milanu nije zbog Thiaga Silve.

Bogati predsjednik Parižana nalazi se u gradu mode, a odmah su se mediji raspisali kako je došao po brazilskog reperzentativnog stopera Silvu, kojeg je Milan u posljednji čas odlučio zadržati, iako su imali primamljivu ponudu Francuza.

 

U razgovoru za Sky Sport televiziju, Al-Khelaifi je pojasnio da u Milanu nije zbog transfera, već s drugim obavezama.

 

"Nisam u Milanu zbog ThiagaSilve, već samo zbog medijskog događaja. Čestitam Italijanima na pobjedi protiv Njemačke", izjavio je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Al Khelaifi je za vrijeme svog mandata u PSG-u potpisao 10 velikih igrača: Javier Pastore, Kevin Gameiro, Thiago Motta, Jeremy Menez, Mohamed Sissoko, Blaise Matuidi, Alex, Milan Biševac, Maxwell, Salvatore Sirigu, Diego Lugano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.