Alaba o Hasanovoj strogoći: Moramo to prihvatiti

Salihamidžić uveo nova pravila

Alaba o Hasanovoj strogoći: Moramo to prihvatiti

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Hasan Salihamidžić unio je određene promjene u redove Bayerna.

Salihamidžić je novi sportski direktor Bayerna, a popularni Braco je uveo određena praviča u klub i pooštrio disciplinu. Nedavno je Jablaničanin kazao da nema pušenja u prostorijama Bayerna, pa su trener Carlo Ancelotti i igrači prihvatili njegovu odluku.

Uveo je još nekoliko stvari, ali očigledno su svi s dosta razumijevanja prihvatili promjene i spremni su da sarađuju u korist Bayerna.

"Strogoća Salihamidžića je korisna za Bayernove igrače. Mi smo profesionalci i imamo gust raspored utakmica. Svi u našem timu moraju djelovati kao profesionalci", kazao je Alaba, pa je dodao:

"Iako mislim da svako ima pravo da leti kući i da vidi porodicu, slažem se s pravilima. Potrebno je o svemu razgovarati i mislim da nikada neće biti problema u ekipi".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jučer je Bayern saznao da će u grupi Lige prvaka igrati protiv Celtica, Anderlechta i PSG-om.

"Žrijeb je baš zanimljiv. Naravno, PSG je veoma jak tim i nikada prije nisam igrao protiv Parižana. Prvi put se sastajem i s Celticom, koji ima prepoznatljiv stadion po dobroj atmosferi. Zadovoljan sam i navijačima. Što se tiče Anderlechta, neugodan protivnik kojeg treba poštovati", komentarisao je Salihamidžić za njemački Sport1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi