Alba: Želim do kraja karijere biti u Barceloni

Ne želi napustiti Camp Nou

Alba: Želim do kraja karijere biti u Barceloni

Jordi Alba u razgovoru za španske medije izjavio je da želi karijeru završiti u redovima Barcelone. 

Igrač koji je prošao omladinsku školu katalonskog kluba još je igrao za Valenciju, a 2012. godine odlučio se vratiti na Camp Nou i od tada uživa u statusu standardnog prvotimca. 

"Želim da igram za Barcelonu još mnogo, mnogo godina. Kada sam bio mlad, morao sam da odem iz kluba, ali onda sam se odlučio vratiti tamo gdje želim da budem", izjavio je Alba i dodao:

"Mnogo sam naučio u posljednje tri godine i osvojili smo nekoliko titula. Nikada ne znate šta nosi budućnosti, ali ako je moguće, želio bih karijeru završiti u Barceloni", riječi su Albe, kojem ugovor sa Barcelonom važi do juna 2020. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.