Albanac preuzima Crvenu zvezdu?
Foto: EPA

Špekulacije iz komšiluka

Albanac preuzima Crvenu zvezdu?

Crvena zvezda je ove sezone ostala bez titule u Srbiji, ali i trenera Miodraga Božovića koji je otišao nakon poraza od Partizana.

Aktuelni trener Zvezde je Boško Đurovski i on je privremeno rješenje na klupi Crveno-bijelih, koji uveliko tragaju za novim šefom stručnog štaba.

Mediji u Srbiji donose interesantnu špekulaciju da bi Crvenu zvezdu mogao preuzeti trener iz Albanije.

Riječ je o Besniku Hasiju, 45-godišnjem treneru rođenom na Kosovu, koji je u bliskoj prošlosti trenirao Anderlecht i Legiju iz Varšave. Hasi ima mnogo iskustva u Ligi prvaka sa Anderlechtom, ali se u Poljskoj nije najbolje snašao jer je Legiju vodio na samo 18 utakmica.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj trener je trenutno bez angažmana i ostaje da se vidi hoće li zaista preuzeti Zvezdu, koja u sljedećoj sezoni želi da se vrati na vrh srbijanskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije