Albanija protiv BiH najvjerovatnije bez Sadikua

Napadač se povrijedio

Albanija protiv BiH najvjerovatnije bez Sadikua

Reprezentacija Albanije će u večerašnjem susretu sa Bosnom i Hercegovinom najvjerovatnije biti oslabljena neigranjem Armanda Sadikua.

Ovaj 25-godišnji napadač, koji brani boje švicarskog Lugana, zadobio je povredu mišića u duelu sa Italijom odigranom u petak i zbog toga je propustio jučerašnji trening Albanije.

Prema informacijama iz albanskog tabora, male su šanse da Sadiku zauzme svoje mjesto u vrhu napada na utakmici protiv Bosne i Hercegovine, a selektor Gianni De Biasi će danas definitivno donijeti odluku o tome.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Armando Sadiku je do sada odigrao 25 utakmica za Albaniju i postigao je sedam golova.

Prijateljski meč Albanije i BiH igra se u Elbasanu s početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi