Albiol: Inter je sjajna ekipa, mogu do Scudetta
EPA

Smatra defanzivac Napolija

Albiol: Inter je sjajna ekipa, mogu do Scudetta

E. Ganibegović

Napoli na domaćem terenu u okviru devetog kola Serije A nije stigao do pobjede nad Intereom, pa su se morali pomiriti sa podjelom bodova.

Nakon utakmice defanzivac Napolija Raul Albiol je rekao kako Inter ima ekipu koja može da dođe do Scudetta.

"Utakmica je bila veoma teška. Nismo uspjeli pobijediti, ali stigli smo do boda i znamo da današnja utakmica nije promijenila mnogo stvari. Moramo nastaviti dobro igrati i biti fokusirani iz utakmice u utakmicu", rekao je Albiol za Mediaest Premium.

"Nismo bili umorni poslije Lige prvaka i ne želimo da to iskoristimo kao izgovor. Bila je to teška utakmica. Nismo bili odlučni kao obično. Defanzivno smo bili veoma dobri dok smo u napadu napravili par ozbiljnih prilika."

"Inter ima odličnog golmana i Samir Handanović je večeras odradio sjajan posao. Željeli smo da pobijedimo i uvijek to želimo, bilo to protiv Rome, Manchester Cityja ili neke druge ekipe."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Inter je trenutno na drugoj poziciji, do sada nisu upisali poraz, i znali smo da će biti teško. Oni mogu da dođu do naslova, imaju sjajnog trenera i igrače. Za razliku od prethodne sezone, izgledaju više kao tim i također njihova prednost je što ne igraju u Europi", istakao je defanzivac Napolija. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije