Alcantara odbio Barcelonu?
Foto: EPA

Igrač Bayerna ne želi u svoj bivši klub

Alcantara odbio Barcelonu?

Barcelona je zainteresovana za svog nekadašnjeg igrača Thiaga Alcantaru, te su iz katalonskog kluba, prema nekim špekulacijama, poduzeli konkretne korake kako bi se ovaj odlični fudbaler vratio na Camp Nou.

Međutim, prema najnovijim pisanjima katalonskih medija, čini se da je Alcantara odbio svaku mogućnost povratka. On je, nezvanično, odbio ponudu Barcelone, jer je više zainteresovan za produženje sadašnjeg ugovora sa Bayernom. Ugovor mladog veznjaka sa Bayernom traje do 2019. godine, a ukoliko bi on isti produžio šanse za povratak u Barcelonu gotovo da neće postojati.

Podsjetimo Thiago Alcantara je Barcelonu napustio 2013. godine, nakon što nije dobijao puno prilika za igru, dok njegov brat Rafinha i danas nosi dres katalonskog kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi