Aleksandar Kolarov dogovorio saradnju sa Bešiktašom
Foto: EPA

Reprezentativac Srbije napušta Manchester City

Aleksandar Kolarov dogovorio saradnju sa Bešiktašom

Već neko vrijeme se špekuliše da je turski velikan Bešiktaš zainteresovan za sjajnog defanzivca Manchester Cityja Aleksandra Kolarova, a srbijanski mediji sada javljaju da su Kolarov i Bešiktaš dogovorili saradnju.

Naime, reprezentativac Srbije je, navodno, pristao potpisati ugovor na tri godine s mogućnošću produženja na još jednu godinu. 

Iskusni lijevi bek bi u Bešiktašu trebao zarađivati 3.5 miliona eura godišnje, što je ipak manje od 5 miliona kolika mu je trenutno plata u Manchester Cityju.

Ipak, 31-godišnji Kolarov bi potpisom za Bešiktaš otklonio sve dileme o svojoj budućnosti, jer mu sa Cityjem ugovor vrijedi još godinu dana, a engleski klub mu navjerovatnije ne bi ponudio produženje istog.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Mozzart Sport prenosi da će Bešiktaš Manchester Cityju ponuditi 5 miliona eura naknade za usluge Aleksandra Kolarova, te da se očekuje da će Građani ovu ponudu i prihvatiti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi