Aleksandar Kolarov novi igrač Rome?

Transfer blizu realizacije

Aleksandar Kolarov novi igrač Rome?

M. Šljivak

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov uskoro bi trebao postati novi fudbaler Rome.

Kako navode italijanski mediji, Vučica je jako blizu angažmana 31-godišnjeg fudbalera, koji će u Rim stići na jednogodišnju posudbu uz obaveznu kupovinu na kraju sezone za sedam miliona eura.

Kolarov će se tako ponovo vratiti u Italiju. Ime je stekao igrajući za Rominog najvećeg rivala Lazio, odakle je 2010. godine prešao u Manchester City.

Srbijanski lijevi bek bi u narednim danima trebao kompletirati transfer, a u Romi će se pridružiti velikom prijatelju, bh. napadaču Edinu Džeki.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kolarov je prethodnih sedam godina nosio dres Cityja. Osvojio je i dva naslova prvaka, a igrao je još za Lazio, OFK Beograd i Čukarički.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi