Alexis na Twitteru "slučajno" otkrio da ide u PSG?
Foto: EPA

Rasplamsao spekulacije

Alexis na Twitteru "slučajno" otkrio da ide u PSG?

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Alexis Sanches propustio je utakmicu prvog kola Premiershipa jer se tek nedavno priključio pripremama Arsenala.

Alexis je od londonskog kluba dobio nešto duži odmor jer je ovog ljeta sa Čileom nastupao na Kupu Konfederacije. Međutim, čileanski fudbaler je već sedmicama u centru pažnje zbog spekulacija da će ovog ljeta promijeniti klub. Iako se priključio Arsenalu i počeo je trenirati čini se da to nije garancija da će ostati u londonskom klubu.

Ovaj fudbaler se prvo povezivao sa prelaskom u Manchester City, no na kraju od toga nije bilo ništa. Nakon toga interes za Alexisa pokazao je PSG, a Čileanac nije krio svoju želju da pređe u klub iz Pariza. Iako su ove spekulacije utihnule prethodnih desetak dana Alexis ih je "slučajno" danas rasplamsao.

Naime, Čileanac se oglasio preko svog zvaničnog Twitter profila kako bi poslao poruku svom prijatelju. Međutim, čini se da nije shvatio da mu je ostala uključena lokacija koja je otkrila da se Alexis trenutno nalazi u Parizu. Naravno, mnogi su odmah počeli navoditi da to znači da Čileanac pregovara s PSG-om oko eventualnog transfera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije