Alexis: Ne želim da idem iz Arsenala

Sretan u Londonu

Alexis: Ne želim da idem iz Arsenala

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez već nekoliko mjeseci nalazi se u centru pažnje sportske javnosti jer se špekuliše da će na kraju sezone napustiti Arsenal.

Alexis je na Emirates stigao u ljeto 2014. godine iz Barcelone i već u prvoj sezoni izrastao je u jednog od najvažnijih igrača Topnika. Ipak, nakon loših igara Arsenala u ovoj sezoni počelo se špekulisati da će napustiti londonski klub.

Interes za Čileanca pokazali su Juventus i PSG, ali je on odlučio da se konačno oglasi povodom tih navoda. Alexis je poručio svima da je sretan u Londonu, te da ne želi napustiti Arsenal.

"Sretan sam u Londonu i nadam se da ću do kraja odraditi svoj ugovor s Arsenalom. Želim ostati u pobjedničkoj ekipi i ovom gradu. Imam 28 godina i još je mnogo utakmica ispred mene. Igrač sam koji mnogo pazi na sebe", rekao je Alexis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čileanac sa Arsenalom ima ugovor do ljeta 2018. godine i još uvijek se ne zna da li će produžiti saradnju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi