Alexis Sanchez je teže povrijeđen?

Čeka se detaljni pregled

Alexis Sanchez je teže povrijeđen?

Povreda čileanskog fudbalera Alexisa Sancheza mogla bi biti mnogo ozbiljnija nego što se činilo u prvom trenutku, rekao je trener Arsenala Arsene Wengere. 

Alexis je zbog povrede članka morao iz igre da izađe u 78. minuti, a zamijenio ga je Iwobi. Čileanac je povredu osjetio još u prvom poluvremenu nakon starta Jamesa McCleana, ali je ipak želio da igra i u drugom poluvremenu. 

Trener Arsenala Arsene Wenger poručio je da on neće igrati za reprezentaciju naredne sedmice ukoliko se ustanovi da je povrijedio ligamente članka. 

"On nije trebao igrati u drugom poluvremenu, ali insistirao je da igra. Na kraju smo morali da ga izvedemo iz igre. Ako je u pitanju samo udarac u članak, onda će igrati za reprezentaciju, ali ukoliko je povrijedio ligamente, onda neće", rekoa je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal narednu utakmicu igra 2. aprila na domaćem terenu protiv Manchester Cityja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi