Allardyce nije jedini uključen u skandal s transferima

Skandal se nastavlja, na listi još menadžera

Allardyce nije jedini uključen u skandal s transferima

E. Čaušević

Engleski stručnjak Sam Allardyce nakon skandala s novinarima Telegrapha podnio je ostavku na mjesto selektora Engleske.

Allardyce je prethodnih dana bio glavni lik skandala koji potresa Englesku. Naime, sada već bivši selektor Engleske razgovarao je sa prerušenim novinarima Telegrapha kojima je otkrio kako se namještaju transferi fudbalera.

Ipak, dan nakon što je Allardyce podnio ostavku Telegraph se ponovo oglasio, te su novinari ovog medija poručili da Allardyce nije jedini. Naime, oni tvrde da imaju video dokaze koje će uskoro otkriti o nekoliko drugih menadžera.

Telehraph je hrabro krenuo u kampanju da razotkrije "kriminal" prilikom transfera fudbalera u Engleskoj. Navodno, na ovoj listi nalazi se još osam menadžera čija imena će biti uskoro poznata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi