Allegri: Barcelona je najbolja na svijetu

Sastaju se u finalu Lige prvaka

Allegri: Barcelona je najbolja na svijetu

Juventus će se šestog juna u Berlinu sastati sa Barcelonom u okviru finala Lige prvaka, a to je prema mišljenju trenera Allegrija najteži mogući protivnik.

"Oni su najjači tim na svijetu. Međutim, idemo u Berlin da se nadigravamo i ne želimo se unaprijed predati bez obzira na kvalitet protivnika", rekao je Allegri i dodao:

"Ozbiljan sam kada kažem da ćemo biti ravnopravni. Moja ekipa je puna snage, izgledamo odlično i fizički i psihički. Svakako imamo svoje adute u ovom finalu".

Trener Juventusa je prokomentarisao i duel dvojice igrača o kojem se mnogo priča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Chiellini i Suarez? Bit će to zanimljiva bitka dva šampiona", rekao je za kraj Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.