Allegri: Bonucci je sutra na tribinama

Defanzivac kažnjen

Allegri: Bonucci je sutra na tribinama

U Juventusu su odlučili pred meč sa Portom iz disciplinskih razloga iz ekipe udaljiti Leonarda Bonuccija. 

Iskusni Bonucci je tokom utakmice protiv Pescare vrijeđao i psovao trenera Allegrija, a to je rezultiralo izostavljanjem iz ekipe koja je otputovala u Porto na prvi meč osmine finala Lige prvaka. 

Da će Bonucci biti na tribinama potvrdio je i sam Allegri.

"Sutra će Bonucci biti na tribinama. To ne znači da to treba da bude velika stvar. Zbog respekta prema klubu, navijačima i igračima, donesena je ovakva odluka. Slučaj je zatvoren. Bonucci razumije situaciju, inteligentan je i važan za Juventus", izjavio je Allegri pred meč i dodao da će kazniti samog sebe. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ja sam reagovao na neprikladan način i zbog toga ću sutra dati novac u humanitarne svrhe", istakao je Allegri.

Duel između Porta i Juventusa se igra sutra s početkom u 20:45 sati.  

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi