Allegri: Kad Pjanić igra onda lopta brže ide

Bh. fudbaler spreman za Sporting

Allegri: Kad Pjanić igra onda lopta brže ide

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra igraju na domaćem terenu protiv Sportinga meč grupne faze Lige prvaka.

Nakon poraza od Lazija u prošlom kolu Serije A izabranici Masimilliana Allegrija žele se vratiti u pobjedničku formu, a smatraju da je Sporting idealan da to urade. Trener Juventusa je poručio da će njegov tim maksimalno oprezno ući u ovou utakmicu, ali da se nada da će pokazati ozbiljnost, te ostvariti novu pobjedu.

Allegri je na današnjoj press konferenciju potvrdio da se Miralem Pjanić oporavio od povrede, ali da će sutra donijeti odluku o tome da li će bh. reprezentativac igrati protiv Sportinga.

"Sigurno je da se Pjanić oporavio od povrede i da je spreman da igra. Sutra ću donijeti konačnu odluku, ali najvažnije je da se on osjeća dobro. On je sjajan igrač i kada igrači igraju tako prirodno onda i lopta ide bolje. Bentancur je odigrao dva sjajna meča, ali on je dosta drugačiji igrač od Miralema", rekao je Allegri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije