Allegri krenuo u obračun sa Pjanićem
Foto: EPA

Trener Juventusa izuzetno ljut

Allegri krenuo u obračun sa Pjanićem

M. Šljivak

Torinski Juventus i ove sezone igra dosta dobro.

Stara dama je glavni favorit za osvajanje titule prvaka Italije, ali je itekako vidljivo kako je igra dosta slabija u odnosu na prošlu sezonu.

Bianconeri su sinoć pobijedili Fiorentinu s 1:0, a bh. veznjak Miralem Pjanić je šansu od trenera Maxa Allegrija dobio u finišu meča.

Odigrao je Pjanić posljednjih 15-ak minuta, a nakon meča je verbalno napandut od vlasitog trenera.

Allegri je bh. fudbalera napao jer je u posljednjoj minuti uputio udarac prema golu s 50 metara. Krenuo je žestoko prema Pjaniću, te mu je uputio dosta pogrdnih riječi.

Na kraju je trener italijanskog prvaka objasnio šta se tačno desilo.

"Pjanić je uputio udarac sa 50 metara. Takve stvari me ljute, jer igrač sa 500 utakmica u nogama ne pravi takve stvari. Očekivao sam da mirno zadrži loptu, a on je napravio tako nešto", rekao je ljutiti Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Juventusa je i u prošlosti imao sukoba sa igračima. Prošle sezone je imao otvoren duel s Leonardom Bonuccijem, koji je na kraju sezone otišao iz Juventusa i to u redove velikog rivala Milana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi