Allegri: Mislio sam da će Pjanić riješiti utakmicu
FOTO: EPA

Remi Juventusa i Seville

Allegri: Mislio sam da će Pjanić riješiti utakmicu

Juventus i Sevilla sinoć su odigrali neriješeno u okviru 1. kola grupne faze Lige šampiona.

Torinski klub se tokom ljeta znatno pojačao i to sve kako bi došao do naslova u Ligi šampiona, međutim na samom startu grupne faze uslijedio je remi i to protiv Sevillle. Konačan rezultat glasio je 0:0. 

"Žalimo što nismo osvojili tri boda protiv Seville, ali ovo je tek početak. Imamo vremena da ih osvojimo. Moramo poboljšati dodatno svoju igru, jer šanse su nam došle tek s Khedirom, a to je propust veznog reda", izjavio je trener Allegri nakon susreta, dodavši:

"Dybala je u istoj ulozi igrao prošle sezone, ali je umoran. Nakon zamjena počeli smo više driblati i ubacivati, ali nismo mogli zabiti", dodao je Allegri.

Novinare je zanimalo i zašto utakmicu od prve minute nije započeo bh. reprezentativac Miralem Pjanić. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Što se tiče Pjanića, kada je on ušao u igru očekivao sam da će nam svojom kvalitetom donijeti pobjedu. Htio sam da nam donese tu kvalitetu s klupe. Na kraju mogu samo reći da smo dali sve za pobjedu i da ne smijemo biti razočarani. Nema depresije, ostajemo prizemni", istakao je trener Juventusa. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi