Allegri najavio velike promjene u ekipi Juventusa

Juve sutra igra protiv Sampdorije

Allegri najavio velike promjene u ekipi Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa proteklog vikenda poraženi su na gostovanju protiv Milana (1:0) u meču 9. kola italijanske Serije A.

Stara dama je iznenađujuće poražena na San Siru od ekipe Milana sa minimalnih 1:0. Navijači Juventusa nakon meča nisu bili zadovoljni igrom svoje ekipe, a trener Max Allegri najavio je velike promjene za meč protiv Sampdorije.

"Sutra će Higuain i Mandžukić početi meč i vraćaju se Marchisio, Asamoah i Rugani. Bar jedan od njih će biti u prvoj postavi. Također, više minuta ću dati Marku Pjaci jer želim da vidim kako se uklopio u naš tim. Nakon ovog poraza moramo malo da se trznemo i počnemo igrati onako kako mi znamo", rekao je Allegri.

Trener Juventusa dodao je da će na golu najvjerovatnije biti Neto jer želi da se Buffon malo odmori. Utakmica između Juventusa i Sampdorije igra se sutra od 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi