Allegri napravio nekoliko promjena za meč s Atalantom

Poznati sastavi obje ekipe

Allegri napravio nekoliko promjena za meč s Atalantom

E. Čaušević

Juventus večeras na domaćem terenu igra protiv Atalante u okviru 15. kola italijanske Serije A.

Juventus je večeras potreba pobjeda nakon teškog poraza u prošlom kolu u Genovi, a Allegri je pripremio nekoliko iznenađenja u sastavu Stare dame. Italijanski stručnjak je od prve minute stavio Miralema Pjanića koji ima nešto drugačiju ulogu.

Pjanić će igrati dosta ofanzivnije, odmah iza Higuaina i Mandžukića. S druge strane, Ervin Zukanović je ostao na klupi Atalante.

Juventus: Buffon, Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Marchisio, Sturaro, Pjanić, Higuain, Mandžukić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Atalanta: Sportiello, Toloi, Caldara, Masiello, Conti, Kessie, Freuler, Spinazzola, Kurtić, Petagna, Gomez.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi