Allegri: Nisam htio da rizikujem s Pjanićem

Bh. reprezentativac nije ozbiljnije povrijeđen

Allegri: Nisam htio da rizikujem s Pjanićem

E. Čaušević

Juventus je sinoć ubjedljivo slavio portiv Dinama (4:0) na Maksimiru u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Aktuelni prvak Italije je na krilima našeg Miralema Pjanića došao do ubjedljive pobjede u Zagrebu. Pjanić je postigao prvi gol za Juve, a strijelci su još bili Higuain, Dybala i Dani Alves. Ipak, bh. reprezentativac odigrao je samo prvo poluvrijeme, te je zbog problema s povredom ostao u svlačionici.

"Pjanićeva povreda nije ništa ozbiljno, to je bio samo jači udarac. Riješili smo utakmicu u prvom poluvremenu i nisam htio da rizikujem s njim. Bitnije nam je da se oporavi za ostale utakmice iako je on htio nastaviti utakmicu", rekao je Allegri nakon utakmice.

Ovo su dobre vijesti za nas s obzirom da bh. reprezentacija početkom oktobra igra dvije kvalifikacijske utakmice za plasman na Evropsko prvenstvo. Protivnici naše selekcije su Belgija i Kipar.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije