Allegri o Pogbi: Sve ima svoju cijenu
Foto: EPA

Allegri o Pogbi: Sve ima svoju cijenu

E. Škorić

Paul Pogba je i danas oduševio, a trener Juventusa Massimiliano Allegri odlučio ga je nahvaliti nakon utakmice sa Chievom.

Juve je s 2:0 savladao Chievo i ostao na vrhu Serije A, a Pogba je bio strijelac vodećeg gola za Staru damu u 60. minuti.

“Da bi ekipa pobjeđivala neophodni su igrači koji vrijede, veliki igrači, pa zato klubovi neke plaćaju po 100 miliona eura. U svakom zanimanju postoje nivoi”, kazao je Allegri, dodavši:

“Sve u životu ima svoju cijenu, pa tako i Pogba. Teško je zamijeniti igrače svjetske klase, ali može da se uradi. Nogomet je takav, stvari se mijenjaju kako vrijeme odmiče”.

Allegri je tom izjavom dao do znanja da bi i Pogba mogao da napusti klub, a veliki interes pokazali su engleski klubovi Chelsea i Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.