Allegri o povredi Mandžukića: Ništa ozbiljno
EPA

Trener Juventusa

Allegri o povredi Mandžukića: Ništa ozbiljno

Hrvatski napadač Mario Mandžukić će, kako stvari stoje, biti spreman za meč protiv Barcelone. 

Mandžukić je u utakmici proitiv Chieva osjetio bolove ispod koljena zbog čega je zamijenjen pred sami kraj, međutim čini se da je povreda samo lakše prirode i da će biti na raspolaganju Juventusu u utorak protiv Barcelone. 

"Povreda Mandžukića? Ništa ozbiljno, dobio je lakši udarac u nogu", kazao je trener Massimiliano Allegri. 

Za meč su također bili upitni Giorgio Chiellini, Sami Khedira, te Alex Sandro. 

"Chiellini bi trebao u nedjelju krenuti s treninzima. Alex Sandro ima gripu, ali bit će spreman. Khedire neće biti sedmicu dana", istakao je trener Juventusa, te se osvrnuo na formaciju u kojoj bi torinski klub mogao istrčati protiv Barcelone. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znam još koji ću sustav koristiti, jer je Cuadrado suspendovan. Mislim da s ovim neću riskirati protiv Barcelone. Moram vidjeti u ponedjeljak šta će biti." 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi