Allegri: Ova utakmica donosi više od tri boda

Trener Stare dame pred gradski derbi

Allegri: Ova utakmica donosi više od tri boda

E. Škorić

Juventus nastavak dobre serije traži protiv Torina za vikend, a pred ovaj meč svoje viđenje dao je i trener Stare dame Massimiliano Allegri.

Pred torinski derbi Allegri je rekao kako je ova utakmica za njegov tim izuzetno važna i da ona donosi "više od tri boda".

"Derbi je uvijek poseban meč. Ne samo za nas, već i za naše navijače, za grad, ali i dalje je najvažnija stvar u ovom trenutku. Želimo da nastavimo našu seriju pobjeda, ali čekaju nas teške tri utakmice - Torino, pa Olympiakos u Ligi prvaka i onda Atalanta, ali sada razmišljamo samo o ovoj koja slijedi", rekao je Allegri, dodavši:

"Torino je trenutno u dobroj formi, u samom je vrhu tabele i to sve govori".

On je dodao kako će Douglas Costa i Cudrado vjerovatno biti starteri, a kako Benedict Howedes neće sigurno igrati zbog povrede, kao niti Claudio Marchisio i Sami Khedira. Na popisu igrača za ovaj duel nema niti Andree Barzaglija...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, Allegri ima širok roster igrača i ne bi mu to trebao predstavljati neki veći problem. Susret Juventus - Torino igra se u subotu od 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi