Allegri: Pjanić je jedan od najboljih veznjaka na svijetu
Foto: EPA

Pohvale za našeg reprezentativca

Allegri: Pjanić je jedan od najboljih veznjaka na svijetu

Trener Juventusa Massimiliano Allegri pohvalio je našeg reprezentativca Miralema Pjanića pred meč italijanske Serije A protiv Fiorentine. 

Juventus će večeras na domaćem terenu igrati veoma nezgodan duel protiv tima iz Firence koji igra u dobroj formi, a Allegri je pred taj susret govorio o nekoliko svojih veznih igrača. 

"Douglas Costa je imao do sada vremena na adaptaciju i prilagođavanje novoj sredini i novim izazovima. On mora da nauči kako igrati u italijanskom fudbalu i mora što bolje upoznati saigrače. On je jedan od onih koji bi sutra meč mogli početi od prve minute. Što se tiče Pjanića, on je, u fudbalskom smislu, odrastao. On je veoma zreo igrač i jedan je od najboljih veznih igrača na svijetu. Kada je u pitanju Matuidi, on je međunarodni profil igrača. Igrao je pod vodstvom brojnih trenera i uvijek je imao mjesto u prvoj postavi"; rekao je Allegri. 

Podsjetimo, meč između Juventusa i Fiorentine igra se danas od 20:45 sati u Torinu. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi