Allegri: Pjanić nije igrao zbog povrede
Foto: EPA

Bh. veznjak nije nastupio protiv Fiorentine

Allegri: Pjanić nije igrao zbog povrede

M. Šljivak

Aktuelni italijanski prvak Juventus sinoć je doživio četvrti poraz u sezoni.

Stara dama je poražena na gostovanju kod Fiorentine s 2:1, a u sastavu Bianconera nije bilo bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Vezni red je bez njega izgledao dosta neorganizovano i vidjelo se koliko nedostaje igri Juventusa u ovom meču.

Pjanić je meč odgledao s klupe, a trener tima iz Torina Massimiliano Allegri je otkrio zašto 26-godišnji veznjak nije nastupio protiv Viola.

"Miralem je dobio neugodan udarac na treningu. Imao je lakšu povredu i nisam želio da rizikujem s njim u ovom meču. Htio sam igrati sa potpuno spremnim igračima", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić bi trebao biti spreman za naredni meč italijanske Serie A kada će Juventus dočekati Lazio.

Juve je trenutno prvi na tabeli Serie A sa 45 bodova i ima bod više uz utakmicu manje od Rome.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi