Allegri: Pjanićev gol je bio čist kao suza

Juventus poražen od Milana

Allegri: Pjanićev gol je bio čist kao suza

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa poraženi su sinoć na gostovanju od Milana u derbiju 9. kola italijanske Serije A.

Aktuelni prvak Italije poražen je na San Siru sa minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Locatelli sredinom drugog poluvremena. Juve je u prvom dijelu preko Pjanića zatresao mrežu Rossonera, ali je na kraju taj gol poništen zbog ofsajda.

"Ekipa je odigrala dobar meč i dala je svoj maksimum, ali nisu imali sreće. Postigli smo gol koji je bio čist kao suza, ali je on poništen. Gol je bio regularan i poništen je samo zbog burnog protesta igrača Milana", rekao je Allegri nakon meča.

Trener Juventusa dodao je ovaj poraz neće znatno promijeniti stvari u njegovoj ekipi, te da Juventusu ostaje isti cilj kao i prije ove utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovaj poraz nas neće mnogo pogoditi. Kontrolisali smo utakmicu, ali nismo imali sreće. Milan je imao po jedan udarac u svakom poluvremenu i postigli su gol. I to je fudbal", dodao je trener Juventusa.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi