Allegri prijetio otkazom zbog Bonuccija

Tražio suspenziju

Allegri prijetio otkazom zbog Bonuccija

M. Šljivak

Trener Juventusa Massimilaino Allegri zaprijetio je rukovodstvu kluba otkazom ako klub ne kazni Leonarda Bonuccija.

Trener i fudbaler Stare dame su došli u sukob u meču s Palermom. Allegri nije želio zamijeniti Bonuccija, te mu je poručio da "odjebe i igra".

Potom mu je defanzivac uzvratio teškim riječima nakon završetka meča, a epilog svega je kazna za Bonuccija, koji je suspendovan za meč Lige prvaka protiv Porta.

Prema pisanju italijanskih medija Allegri je izričito tražio od rukovodstva kluba da kazni jednog od najboljih defanzivaca svijeta. Čak je prijetio i otkazom, ako se to ne desi, pa čelni ljudi nisu imali izbora i Bonucci je kažnjen suspenzijom za meč protiv Porta.

Fudbaler i trener Bianconera nisu razgovarali do srijede. Tek pred meč u Portugalu pomirili su se pred svim saigračima i očekuje se da će Bonucci igrati već u meču s Empolijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prethodno je Allegri bio u sukobima sa Paulom Dybalom i Stephanom Lichtsteinerom, ali se na kraju sve dobro završilo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi