Allegri pripremio iznenađenje za Lazio

Dybala ostaje na klupi?

Allegri pripremio iznenađenje za Lazio

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas igraju jedan od derbija 8. kola italijanske Serije A protiv Lazija.

Aktuelni prvak Italije želi do nova tri boda, ali je jasno da se Lazio neće tako lako predati. Massimiliano Allegri ima problema sa povrijeđenim igračima jer će današnji meč protpustiti Pjanić, Marchisio, De Sciglio, Howedes i Pjaca. No, to nije spriječilo trenera Stare dame da pripremi nova iznenađenja.

Prema pisanju italijanskih medija Allegri je odlučio napraviti nekoliko iznenađujućih promjena u početnom sastavu. Navodno, na klupi će ostati prvi strijelac kluba ove sezone Paulo Dybala dok bi na njegovom mjestu trebao zaigrati Douglas Costa.

Iako se Miralem Pjanić lagano vratio treninzima svoje ekipe Allegri ga neće uvrstiti u sastav jer ne želi ništa rizikovati. Umjesto bh. reprezentativca od prve minute će prema svemu sudeći zaigrati Federico Bernardeschi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi