Allegri u velikoj dilemi zbog Pjanića
Foto: EPA

Ugrožena pozicija bh. veznjaku

Allegri u velikoj dilemi zbog Pjanića

M. Šljivak

Fudbaleri Juventusa sutra će igrati derbi meč 21. kola italijanske Serie A protiv ekipe Lazija.

U ovaj meč Stara dama ulazi nakon poraza u Firenci od Fiorentine (2:1), pa je pobjeda imperativ za tim Massimiliana Allegrija.

Trener Juventusa je najavio kako će protiv Lazija igrati sa četiri fudbalera u zadnjoj liniji, dok u veznom redu ima dilemu oko pozicije Miralema Pjanića.

"Mogu potvrditi da će u zadnjoj liniji igrati Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini i Asamoah. Imam dileme oko veznog reda, odnosno oko pozicije Miralema Pjanića. Hernanes može igrati ispred odbrane, Mario Lemina se vratio s Afričkog kupa nacija zbog povrede, pa postojI mogućnost da igra. Tu sam u velikoj dilemi", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus u meč protiv Lazija ulazi sa bodom prednosti nad Romom uz susret manje, dok su Nebeskoplavi iz Rima na četvrtom mjestu sa 40 bodova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi