Allegri već zna gdje će nakon Juventusa

Ima ponude iz Engleske?

Allegri već zna gdje će nakon Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa prethodnog vikenda doživjeli su poraz u velikom derbiju protiv Fiorentine (2:1) u okviru 20. kola Serije A.

Stara dama je novim porazom i dalje na prvom mjestu Serije A, ali sada uz utakmicu više ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Romu. Nakon poraza u velikom derbiju protiv Fiorentine počelo se špekulisati da će Massimiliano Allegri na kraju sezone napustiti Juventus.

Engleski The Sun prenio je danas da Allegri ne brine previše oko toga da li će dobiti otkaz jer već ima nekoliko ponuda na stolu. Navodno, Allegri je želja dva londonska kluba, Arsenala i Tottenhama.

Italijanski stručnjak mogao bi biti zamjena za Arsenea Wengera, ali i za Mauricija Pochetina. Menadžer Tottenhama će svoju trenersku karijeru najvjerovatnije nastaviti u Barceloni pa će mjesto trenera u ovom klubu biti upražnjeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Allegri još uvijek ima mnogo vremena da izbori opstanak u Juventusu, ali ne krije da ima želju da se nekada okuša u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi