Allegri: Zadovoljan sam Pjanićem

Trener Juventusa nakon pobjede

Allegri: Zadovoljan sam Pjanićem

Juventus je danas u Melbourneu savladao Tottenham sa 2:1 pogocima Dybale i Benatije.

Asistent za drugi gol Stare dame bio je naš Miralem Pjanić, koji je lijepo uposlio još jednog Juventusovog debitanta koji je glavom pogodio za 2:0.

Nakon utakmice, izjavu za medije dao je trener prvaka Italije Massimilliano Allegri, koji je poručio da je zadovoljan našim fudbalerom.

"Pjanić i Benatia su lijepo kombinovali kod gola. Bila je to lijepa akcija. Pjanić igra dobro i koristan je ekipi. Ovo je prva utakmica i sigurno će biti još bolji", rekao je Allegri, te potom dao svoj komentar na sau utakmicu.

"Igrali smo 60 minuta dobro, a kasnije smo malo pali. To je i normalno za ovakve utakmice".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus narednu prijateljsku utakmicu igra 30. jula protiv ekipe South Chine iz Hong Konga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi