Almeria i Malaga razočarale u derbiju začelja
Foto: EPA

Bez golova

Almeria i Malaga razočarale u derbiju začelja

E. Škorić

Derbi začelja 25. kola španske Primere odigrali su Almeria i Malaga. Susret je završen bez pogodaka, ali i bez pobjednika...

Almeria i Malaga će i nakon ovog kola ostati na istim pozicijama, odnosno na 16. i 17. Jasno je to nakon što su u Almeriji ove dvije momčadi odigrale 0:0.

U jednoj ne pretjeranoj dobroj utakmici, gdje se isključivo gledalo kako odbraniti vlastiti gol, mreže su mirovale i to sigurno neće zadovoljiti navijače, koji su razočarani napustili stadion.

Ono što navijače Malage raduje, prekinuta je serija negativnih rezultata. U Almeriji jedino mogu da žale što nisu nastavili sa serijom domaćih pobjeda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve u svemu, utakmica za zaborav, premda smo navikli da nedjeljom, u terminu od 22 sata, gledamo golijade. 

Primera, 25. kolo:
Almeria - Malaga 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.