Almeria pregažena u San Sebastianu, dva gola Greizmanna

Primera

Almeria pregažena u San Sebastianu, dva gola Greizmanna

M. Šljivak

Fudbaleri Real Sociedada savladali su večeras na svom Anoeta stadionu ekipu Almerije sa ubjedljvih 3:0.

Domaći sastav je od samog početka dominirao utakmicom. Do vodstva su stigli u 13. minuti kada odličan centaršut  Xabi Prieta u pogodak pretvara Antoine Griezmann.

Nastavio je Sociedad sa napadima u prvom poluvemenu, ali se na poluvrijeme ipak otišlo minimalnim vodstvom domaćeg tima od 1:0.

Na otvaranju drugog poluvremena domaći postižu i drugi gol. Ovaj put je ubacio Angel, a Griezmann ponovo pogađa glavom za 2:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pet minuta kasnije Jose Angel je pogodio za 3:0, što je uprkos nekoliko opasnih napada gostiju i konačan rezultat ovog susreta.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.