Alonso: Ovo mi je najbolji slobodnjak u karijeri

Junak Chelseaja protiv Tottenhama

Alonso: Ovo mi je najbolji slobodnjak u karijeri

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Chelseaja danas su u gostima savladali Tottenham sa 2:1, a junak ovog meča bio je Marcos Alonso.

Španski fudbaler je danas odlučio utakmicu na Wembleyju sa svoja dva gola, te je donio prva tri boda u novoj sezoni aktuelnom prvaku Engleske. Posebno impresivan bio je prvi pogodak Alonsa kojeg je postigao iz slobodnog udarca, te je skinuo paučinu iz rašlji Tottenhama.

Nakon utakmice španski igrač je izjavio da je presretan što je njegov tim upisao pobjedu protiv gradskog rivala, te da nikada bolje u svojoj dosadašnjoj karijeri nije izveo slobodan udarac.

"Nikada prije nisam bolje izveo slobodan udarac. David Luiz je želio da on izvede, ali sam mu rekao da je ovo bolja pozicija za mene. Na kraju se ispostavilo da je to bilo pravo rješenje. Sretan sam što smo pobijedili nakon očajne utakmice u prvom kolu. Sada idemo naprijed i jedva čekamo sljedeći meč", rekao je Alonso.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi