Alvaro Morata se vraća u Italiju?
Foto: EPA

Rossoneri žele Moratu

Alvaro Morata se vraća u Italiju?

M. Šljivak

Napadač Real Madrida Alvaro Morata dobio je ponudu iz Italije.

Ekipa Milana, koja najavljuje velike stvari u narednoj sezoni, spremila je ponudu za Moratu i žele ga vidjeti u narednoj sezoni u svojim redovima.

Morata je veoma nezadovoljan činjenicom da je drugi napadač Reala iza Karima Benzeme, te je najavio odlazak.

Interes za 24-godišnjeg napadača pokazuju timovi iz Premiershipa. Spominjao se kao potencijalno pojačanje Chelseaja, ali je se u igru za njegovo dovođenje uključio i Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri stvaraju novi tim i najavljena su velika ulaganja. Morata bi navodno mogao biti jedno od novih lica u svlačionici tima sa San Sira, a pregovori su najavljeni nakon finala Lige prvaka.

Eventualnim potpisom za Milan, Morata bi se vratio u Seriju A, gdje je dvije sezone igrao za torinski Juventus.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti