Alves: Messi ne treba obraćati pažnju na kritike

Oglasio se njegov bivši saigrač

Alves: Messi ne treba obraćati pažnju na kritike

Fudbaleri Argentine ponovo nisu uspjeli osvojiti Copa America.

Bolji od njih u nedjelju navečer bili su fudbaleri Čilea koji su slavili nakon jedanaesteraca. Jedan od tragičara za Argentince bio je Leo Messi koji je promašio jedanaesterac.

Messi je nakon meča poručio da više neće igrati za reprezentaciju, a u njegovu odbranu stao je nekadašnji saigrač iz Barcelone Dani Alves.

Alves je poručio da Messi ne bi trebao obraćati pažnju na kritike.

"Niko ne može osporiti veličinu Lea Messija. Veliko je zadovoljstvo imati ga za prijatelja. On se mora družiti sa ljudima koji ga poštuju, a ne sa onima koji ga kritikuju. Besmisleno je da ga neko kritikuje i on ne bi trebao slušati takve stvari", rekao je Alves.

Podsjetimo da Alves i Messi od naredne sezone više neće biti saigrači, jer je Brazilac nedavno potpisao ugovor sa Juventusom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi