Alves: Mislim da Guardiola ne voli Bayern

Brazilac otkrio razlog

Alves: Mislim da Guardiola ne voli Bayern

Pep Guardiola je potvrdio da će na kraju sezone preuzeti Manchester City.

Navijačima Bayerna ni danas nije jasno zašto se španski trener odlučio na odlazak jer mu sasvim dobro ide, a odgovor na to pitanje dao je njegov bivši igrač Daniel Alves s kojim je sarađivao u Barceloni.

"Mislim da Pep ne voli Bayern jer je želio napraviti fudbalsku revoluciju od samog početka, ali to tamo nije mogao napraviti. Vjerujte, u Manchesteru će to napraviti i svi na to moraju biti spremni", izjavio je Daniel Alves. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vrijedi istaći da će Guardiolino mjesto preuzeti Carlo Ancelotti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi