Alves: Nikada nisam igrao fudbal zbog novca

Oprostio se od navijača Juventusa

Alves: Nikada nisam igrao fudbal zbog novca

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Dani Alves nakon samo jedne sezone odlučio je napustiti Juventus, te se preko društvenih mreža oprostiti od navijača Stare dame.

Prema svemu sudeći Alves će svoju karijeru nastaviti u dresu Manchester Cityja iako je imao odličnu sezonu u Juventusu. Brazilac je odlučio u Torinu ostati samo jednu sezonu i jasno je potvrdio da se poziv Pepa Guardiole jednostavno nije mogao odbiti.

"Želim da se zahvalim svim navijačima Juventusa na podršci koju sam imao tokom cijele sezone i svojim saigračima jer su me dočekali fenimenalno. Uvijek sam poštovao klub i navijače i ostavio sam maksimum svaki put na terenu. Izvinjavam se navijačima ako sam uradio nešto što ih je uvrijedilo, to nikada nije bila moja namjera", rekao je Dani Alves, te nastavio:

"Nekad je u životu vrijeme za oproštaj i ja to baš i ne volim. Samo želim jasno reći da nikada nisam igrao fudbal zbog novca. Igram fudbal jer ga volim i on je dio mene. Odlazim čista obraza".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi